O NAMA

Kako je sve počelo?

Nastali smo davne 1982. godine kao porodična zanatska radnja sa željom da olakšamo život mnogim ljudima. Duboko verujemo da čovek ne može sam i da bi i lepe i ružne trenutke trebalo podeliti sa nekim. Imali smo viziju da će naša transportna kolica zaista pomoći mnogima, a zadovoljstvo na licima klijenata koji su vremenom postali partneri, govorilo nam je da radimo zaista pravu stvar.

 

Tokom godina, sa porastom tražnje, a samim tim i proizvodnje, naš porodični tim počeo je da se širi, te smo od zanatske radnje, postali Hera svet. Vremenom smo pored transportnih i magacinska kolica, počeli da proizvodimo dečije igraonice, kao i parking čuvare i zaštitne barijere.

O nama pocetak
O nama rast

Rast kao imperativ

Kako se portfolio širio, a broj porudžbina povećavao, u nama se javljala želja za rastom i novim postignućima. Znamo koliko vam je važno da vaši proizvodi budu prenešeni na pravo mesto i u pravom trenutku bez bilo kakvog oštećenja. Isto tako vam garantujemo, uz naše parking čuvare vas neće boleti glava, možete slobodno mirno da spavate.

 

Proizvodni proces se kontinuirano unapređuje novom opremom, a nastojimo i da budemo pioniri u korišćenju najsavremenije tehnologije (najnoviji laseri za precizno sečenje metala, numeričke mašine i prese, automatska i najsavremenija linija za plastifikaciju).